Skip to main content

Black to Nature


Baroque staat bekend om de klassieke look met ieder product een eigen uniek karakter. Gouden tinten gepaard met zwarte accenten creëren een warme informele sfeer. Waar Dutch Style zich voornamelijk op focust zijn de kleine details, netjes afgewerkt door veelal oude ambachtslieden.

Lees verder
Black to Nature

Stylish Green


Een elegante en chique serie aan meubels in onze Baroque collectie. Een verfraaiing voor ieder huis en in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Samen met onze nieuwe collectie klokken creëer je een warme maar ook unieke ruimte. Onze klokken zijn leverbaar in verschillende modellen met een lopende radar. Om je huis een karakteristiek gevoel te geven kan je het aanvullen met onze ''boeken'' collectie. Deze collectie bestaat uit een ruim assortiment in verschillende maten en kleuren.

Lees verder
Stylish Green

Chique in Gold


Uniek, stijlvol en elegant. Zwart met goud is een perfecte combinatie om een huis warmte en sfeer te geven. Onze goudkleurige meubels zijn gemaakt van RVS en bieden voldoende ruimte om onze accessoires te plaatsen. Onze plantenpotten zijn gemaakt van aluminium en in combinatie met planten creëer je een natuurlijke ruimte.

Lees verder
Chique in Gold

Shining Silver


Haal design in huis met onze zilverkleurige RVS meubel collectie. Alle meubels zijn ontworpen door ons team en bieden extra ruimte om accessoires te plaatsen. Vul je woonkamer aan met onze unieke collectie in lampenkappen en kussens. Ook deze zijn ontworpen door ons team en bieden warmte en sfeer.

Lees verder
Shining Silver
Bestellijst